User-Agent: * Disallow: XML Sitemap: https://liite.fi/sitemap.xml
Terassilasitus ja parvekelasitus Seinäjoki, Vaasa.

Terassilasitus ja parvekelasitus Seinäjoki–Vaasa-alueella

Lasitetulla terassilla tai parvekkeella ihanaa oleilua joulusta juhannukseen

Haluaisitko terassista tai parvekkeesta viihtyisämmän tilan, jossa voit viettää aikaa säästä piittaamatta? Omaa oleskelua, ystävien kestitsemistä ja ehkä eteesi avautuvien maisemien ihailua – ympäri vuoden.

 

Tilaa meiltä terassilasitus tai parvekelasitus. Seinäjoki–Vaasa-seutu on toimialuettamme, joten jos asut alueella tai sinulla on seudulla kesämökki, olemme palveluksessasi.

 

Lasimme ovat CE-merkittyjä. Suunnittelemme myös lasitukset! Lue lisää lasitetun terassin ja parvekkeen mahdollisuuksista, tilaa ilmainen arviointikäynti tai pyydä tarjous.

Lasituksilla asuminen jatkuu pihan puolelle

 

Laseilla kodin tilat laajenevat pihapiiriin. Pakkasetkaan eivät pure niin paljon poskia ja kylmä karkota sisälle, kun parveke tai terassi on suojattu laseilla ja jos vielä lämmityslaitteetkin on hankittu tilaan.

 

Terassikatos voidaan myös lasittaa, mikä tuo valoa ja avaa tilat taivaan alle. Voit rentoutua vaikka lepotuolissa ja katsella taivaalla kiitäviä pilviä. Tai istahtaa syysmyrskyn äärelle, sytyttää lyhdyt palamaan, heittää huovan hartioille ja nauttia samalla kupin kuumaa.

 

Lasitetulla terassilla on ihana myös vilvoitella saunaillan lomassa ja grillailla. Tilan voi sisustaa kuin huoneeksi, ja ehkä jopa nukut viileitä kesäöitä terassin tai parvekkeen suojassa. Lasitetut ratkaisut tarjoavat valtavasti tyylikkäitä ja toiminnallisia mahdollisuuksia, jotka meidän tehtävämme on toteuttaa – toiveesi mukaan!

 

Suojaa säältä ja silmiltä sekä helppoa hoitoa

 

Parvekelasit ja terassilasit suojaavat säältä. Tilaa on helpompi pitää siistinä ja kuivana, kun lehdet, lumi ja sade eivät pääse sisään. Terassikautta ei tarvitse ns. korkata, sillä lasien ansiosta tila on aina valmis käytettäväksi.

 

Näköesteen saa asennuttamalla laseihin sälekaihtimet tai verhot. Näin tilat on mahdollista pitää myös hieman viileämpinä auringonpaisteella.

 

Meiltä myös muut lasiratkaisut sisälle ja ulos

 

Toteutamme myös erilaiset lasikaide- kuten porraskaideratkaisut sisätiloihin, sekä kotitalouksille, yrityksille että julkisiin tiloihin. Lasista tehdyt saunan ovet ja seinät asentuvat käsissämme niin ikään upeiksi kokonaisuuksiksi, samoin onnistuvat taukokatos- kun bussikatosratkaisut lasista.

 

Jutellaan toiveistasi!

 

Ota meihin yhteyttä, jos terassilasitus tai parvekelasitus kiinnostaa. Lasitukseen on mitä erilaisimpia vaihtoehtoja, esim. parveke voi olla kauttaaltaan lasia mukaan lukien parvekekaide, ja sama pätee myös terasseihin. Meiltä saat toimitusvarmaa, asiakaslähtöistä palvelua Seinäjoen ja Vaasan alueilla.

 

Avoinna ma-pe 8-16

Runkotie 38

SEINÄJOKI

 

Terassilasitus ja parvekelasitus Seinäjoki, Vaasa.
Terassilasitus ja parvekelasitus Seinäjoki, Vaasa.
Terassilasitus ja parvekelasitus Seinäjoki, Vaasa.
Terassilasitus ja parvekelasitus Seinäjoki, Vaasa.
Terassilasitus ja parvekelasitus Seinäjoki, Vaasa.
Terassilasitus ja parvekelasitus Seinäjoki, Vaasa.